Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή στο καφε ανέμι  με μεγάλη επιτυχία το 3ο τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε ο Θερμαϊκος,
Το πάρκο στη Νεα Ραιδεστό γέμισε χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, φωνες , χτυποκάρδια και......πολύ σκάκι φυσικά!

  Για τους λάτρεις των αριθμών να αναφέρω οτι συνολικά συμμετείχαν 71 μαθητές απο όλη την Θεσσαλονίκη! Χωρίστηκαν σε 2 γκρούπ δυναμικότητας . Το πρώτο απο παιδιά από την Α΄εως την Γ΄δημοτικού και το δεύτερο από παιδιά την Δ΄εως την ΣΤ΄δημοτικού.
Στο πρώτο συμμετείχαν 40 παιδιά και στο δεύτερο 31.Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο γκρούπ πρώτευσε ο Μπαλαφούτας Αλεξανδρος με 6/6, δεύτερος ο Στουραϊτης Ραφαήλ επίσης με 6/6 και στην τρίτη θέση ήταν ο Σκοδρας Κωστης με 5/6, στην ίδια κατηγορία πρώτη στα κορίτσια ήταν η Οικονόμου Θωμαή με 4/6 δεύτερη η Αλτινάκη Αγγελική με 3,5/6 και τρίτη η Κύρου Χρυσή με 2,5/6/

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας πρώτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Στέφανος Μαγκαλάκης με 6/6 δεύτερος ο Χρήστος Σιουτόπουλος με 5/6, τρίτος ο Γραμμένος Τζιούρνας με 4,5/6 , στα κορίτσια στην ίδια κατηγορία πρώτη ήταν η Ανθούλα -Ελπίδα Τσιβελεκίδου με 3,5/6 δεύτερη η Ευανθία Χαντζαρίδου με 3/6 και τρίτη η Τσάκωνα Μαρία με 3/6 επίσης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο καφέ ανέμι που για δεύτερη χρονιά αγκαλιάζει την προσπάθεια των ανθρώπων του Θερμαϊκου και μας βοηθάει με όλη την ψυχή του, καθώς και τους τοπικούς παράγοντες τόσο απο την Νέα Ραιδεστό όσο και απο τον Δήμο Θέρμης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις απονομές , επιφυλασσόμαστε να δημοσιεύσουμε κι άλλες όταν θα ήμαστε σε θέση μετά την επεξεργασία από τον φωτογράφο της εκδήλωσης Δημήτρη Σιουτόπουλο!

Αναλυτικά αποτελέσματα για το πρώτο γκρουπ ΕΔΩ
                                              από το δεύτερο  ΕΔΩ
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου